Get Adobe Flash player

Cégünk profilja

Nyomdánk fő tevékenységi köre a nagy példányszámú tekercsnyomtatás heat-set és coldset technológiával egyaránt.

Öt tekercsofszet nyomógéppel (három heat-set, egy kombinált heat-set és coldset) rendelkezünk, amelyeken a megrendelő igénye szerint többféle terjedelemben és színezettséggel kivitelezhető a nyomtatás. A legkisebb formátumú nyomógép négy színben, A3-as méretben 4 oldalt, A4-es méretben 8 oldalt vagy A5-ös méretben 16 oldalt, a nagyobb formátumú nyomógépek 16-24-32-40-48-56-64 oldalt tudnak nyomni egy menetben. A4-es méretben 6, 8, 12 vagy 16 oldalas termék igény szerint gerincragasztással is kivitelezhető.

Műnyomó jellegű, felületkezelt papírra a szárítóművel rendelkező gépeinken egy pályán lehetséges a nyomtatás, számtalan hajtogatási variációban. Újságnyomó papírok esetén gazdaságos és gyors a többpályás nyomtatás. Ebben az esetben teljes terjedelemben coldset, vagy egy pályán heat-set, a többi pályán coldset technológiával történik a gyártás.

Két Cromoman nyomógépből álló gépsorunk páratlan előnye, hogy a két gépet összekapcsolva egyszerre 13/3-as méretben akár 32 oldal is gyártható egy menetben 4 színben, szétkapcsolva azonban a két gépen egyszerre két kiadvány is készülhet, ezáltal biztosítva a berendezés jó kihasználhatóságát.

2009-ben vásároltunk egy sokoldalú, automata funkciókkal rendelkező (pl. folyamatos nyomatszín-ellenőrző berendezés, automata passzerállítás, CIP3 fogadási lehetőség) Rotoman nyomógépet a hozzá tartozó kötészeti kiegészítőkkel (irkafűzés, gerincragasztás, vágás). A gépsorral a legigényesebb magazinok, prospektusok nyomása is lehetővé vált.

Formakészítő üzemünkben 2004 októbere óta működik CTP-berendezés, mely a korábbi hagyományos technológiához képest lényegesen pontosabbá és gyorsabbá teszi a formakészítést. 2008 óta egy újabb, a meglévővel azonos CTP-t helyeztünk üzembe, amely teljes egészében felváltotta az analóg lemezkészítést. Ennek főként esténként, a napilapok gyártásának idején van kiemelt jelentősége.

Kötészetünk jellemző berendezései a két irkafűző gépünk, amelyekkel a nyomógépeinken gyártott félkész termékeinket dolgozzuk fel. Kiegészítő tevékenységként lehetőség van ragasztókötött könyvek előállítására, inline mellékletbehúzásra (géppel és kézzel), fóliacsomagolásra, zsugorfóliázásra.

2000 óta rendszeresen készül nyomdánkban egy időben több napilap, korábban a Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Expressz, Bors, Metropol, jelenleg a Napi Ász című lap. Referenciáink között szerepel még több országos és regionális heti-, kétheti és havilap, reklámkiadvány.