Get Adobe Flash player

Cégismertető

A Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó Kft. nyomdaüzeme több mint 20 éve áll a megrendelők szolgálatára. 

A közlönyök és a kiadó egyéb saját kiadványainak elkészítésén felül a nyomda rendelkezik szabad kapacitással, ami lehetőséget biztosít egyéb kiadványok vállalására. A nyomdában készülő termékek széles palettát alkotnak: napilapok, heti-, kétheti, havilapok, folyóiratok, tájékoztató nyomtatványok, reklámkiadványok, szórólapok, ragasztókötött könyvek, brosúrák stb. 

Az elmúlt évek jelentős beruházásainak - a Rotoman és Cromoman tekercsofszet nyomógépeknek és a CTP-berendezéseknek - köszönhetően gyors és biztonságos termeléssel, magasabb színvonalon tudja kiszolgálni a megrendelők igényeit. 

A nyomdában 1999 óta működik minőségirányítási rendszer, mely jelenleg az ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek felel meg.

Munkánk során fokozott figyelmet fordítottunk környezetünk védelmére,esztétikusabbá tételére. Ez irányú tevékenységünket egy nemzetközi szabvány - az ISO 14001:2004 - követelményeinek megfelelően rendszerbe foglaltuk.

A környezetirányítási és a minőségirányítási rendszerek egymásra épülve integrált irányítási rendszert alkotnak, megkövetelve a folyamatos fejlesztést, ezzel biztosítva a minőségi munka feltételeit.

 

INTEGRÁLT MINŐSÉG- és KÖRNYEZETPOLITIKA